دختر جوان وقتی فهمید مرد برجساز میخواهد ارتباطش را با او قطع کند، نقشه آدمربایی و اخاذی میلیاردی او را با پسر مورد علاقهاش طراحی و اجرا کرد.
به گزارش جوان، چندی قبل به مأموران پلیس تهران خبر رسید رهگذرانی در یکی از خیابانهای جنوبی تهران پیکر نیمهجان مرد میانسالی را پشت فرمان خودروی شاسیبلندش پیدا و برای درمان به بیمارستان منتقل کردهاند.
اخاذی ۲ میلیارد تومانی
با اعلام این خبر، مأموران پلیس راهی بیمارستان شدند و مرد زخمی پس از بهبودی نسبی در توضیح ماجرا گفت: «من برجساز هستم، سه روز قبل با خودروی شاسیبلندم از خانه بیرون آمدم و به طرف محل کارم میرفتم که مرد جوانی راهم را سد کرد و با تهدید چاقو سوار خودرویم شد. او مرا به خانه قدیمی و مخروبهای در جنوب تهران برد و سه روز در آنجا من را حبس کرد. در این مدت مرا شکنجه داد و حتی خانوادهام را تلفنی تهدید کرد که موضوع را به پلیس خبر ندهیم، وگرنه جان من در خطر است. در این مدت، او به زور ۲ میلیارد تومان ارز دیجیتالی از حسابم به حساب دیگری منتقل کرد. در اثر شکنجههای او من نیمه بیهوش شدم و او هم از ترس مرا داخل خیابان رها کرد.»
دختر مورد علاقه
وی در پایان گفت: «مدتی قبل در میهمانی شبانهای با دختر جوانی به نام شهلا آشنا شدم و به او علاقه پیدا کردم. من برای شهلا خانه و خودرو هم خریدم، اما چند هفته قبل متوجه شدم او با فرد دیگری ارتباط دارد، به همین دلیل با شهلا قطع رابطه کردم. او تنها کسی بود که از تمامی حسابهای بانکی و ارزهای دیجیتالی من باخبر است و مرد آدمربا هم همان اطلاعات را داشت، به همین خاطر احتمال میدهم شهلا با مرد آدمربا همدست است.»
مأموران پلیس در ادامه به دستور قاضی عظیم سهرابی، بازپرس دادسرای امور جنایی تهران، شهلا را بازداشت و به اداره پلیس منتقل کردند. وی در بازجوییها به جرم خود اقرار کرد و گفت: «وقتی فهمیدم شاکی میخواهد ارتباطش را با من قطع کند تصمیم گرفتم از او اخاذی کنم. من موضوع را با پسر مورد علاقهام به نام سیروس در میان گذاشتم و نقشه آدمربایی را طراحی کردم و سیروس هم آن را اجرا کرد.»
با اعتراف متهم، مأموران پلیس سیروس را دستگیر کردند. مرد آدمربا وقتی با دلایل و شواهد روبهرو شد به جرم خود اعتراف کرد.
تحقیقات از دو متهم ادامه دارد.